Екстренер збірної Росії пожалівся, що йому бракує матчів із «Шахтарем» і «Динамо»

13:54, 30.01.2020
Екстренер збірної Росії пожалівся, що йому бракує матчів із «Шахтарем» і «Динамо»

Колишній тренер збірної Росії Леонід Слуцький зізнався, що йому бракує контрольних матчів проти "Динамо" і "Шахтаря".

 

Про це повідомляє "Трибуна".

 

Головний тренер казанського "Рубіна" Леонід Слуцький розповів, як ставиться до товариських матчів з українськими клубами.

 

"Ми завжди грали з українськими командами, коли я тренував ЦСКА. Це були шикарні спаринги. З "Шахтарем" ми грали, з "Металістом", "Дніпром". Коли ми грали з українськими командами - це були найкращі спаринги, особливо перед Лігою чемпіонів", - сказав Слуцький.

 

"Колись був знаменитий Кубок Першого каналу в Сочі, де ми грали з київським "Динамо", з "Шахтарем". Ми в міжсезоння отримували спаринг-партнерів такого рівня, яких у нас не було навіть в сезоні. Якби була така можливість, із задоволенням грав би з українськими командами", - завершив росіянин.

 

Леонід Слуцький за свою кар'єру встиг пропрацювати у збірній Росії, московському ЦСКА, англійському "Галл Сіті" і нідерландському "Вітессі". Зараз 48-річний фахівець очолює казанський "Рубін".

 

Нагадаємо, 30 січня у контрольному матчі на тренувальному зборі в Туреччині "Шахтар" переміг чеський клуб "Словацко" завдяки голу Віктора Коваленка.

 

29 січня "Шахтар" програв сербському "Пролетеру" з рахунком 0:1.