На Черкащині пʼяний водій вʼїхав у групу дітей, загинув 13-річний підліток

17:16, 08.01.2020
На Черкащині пʼяний водій вʼїхав у групу дітей, загинув 13-річний підліток

Учора на Черкащині  близько 17-ї години вечора в селі Гарбузин Корсунь-Шевченківського району сталася смертельна ДТП. Пʼяний  водій вʼїхав у групу дітей, загинув 13-річний підліток

 

Як повідомила «УМ» Ірина Назарок, прессекретар Черкаського обласного центру екстренної медичної допомоги,  трагедія сталася в ту мить, коли четверо підлітків переходили  сільську дорогу. Тоді  водій автомобіля ''ВАЗ'', перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, й скоїв наїзд на дітей.

 

«Від удару один хлопчик 13-ти років загинув на місці. Ще одного юнака 16-ти років медики, які примчали до місця аварії, після надання першої допомоги доправили до Корсунь-Шевченківської центральної районної лікарні. У нього виявили перелом голені та плечового суглобу», – розповідає Ірина Назарок.

 

І додає, ще двоє дітей, на щастя, не постраждали.

 

Як зазначають у черкаській обласній поліції, після жахливого наїзду на дітей відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.


Наразі водій «Жигулів», який вчинив смертельну ДТП затриманий за статтею 208 кримінального процесуального Кодексу України.