У Смілі в ДТП загинуло двоє молодих людей, троє – в лікарні

14:53, 04.01.2020
У Смілі в ДТП загинуло двоє молодих людей, троє – в лікарні

Сьогодні вночі на Черкащині у місті Сміла сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На вулиці Богдана Хмельницького біля церкви водій «Жигулів» не справився з керуванням, унаслідок ДТП загинули двоє молодих чоловіків, троє- у лікарні.

 

Як повідомила Ірина Назарок, прессекретар Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги, після першої ночі в районі Богдана легковий автомобіль в’їхав в дерево.

 

 «На момент аварії в автівці перебувало п’ятеро молодих чоловіків. В авто спрацювали подушки безпеки, завдяки чому водій та пасажир на передньому сидінні залишились живі», – розповідає пані Ірина.

 

За її словами, на місці ДТПпрацювали три бригади екстренки зі Смілянської станції швидкої медичної допомоги.Медики надавали допомогу трьом постраждалим чоловікам 25-ти, 36-ти та 32-х років. Усіх їх з ознаками алкогольного сп’яніння, закритими черепно-мозковими травмами, струсом головного мозку, переломами та забійними ранами доправили до міської лікарні.

 


Двоє чоловіків-пасажирів, на превеликий жаль, загинули на місці. Один загиблий зі Сміли, інший із Жашкова, усі травмовані - жителі Сміли.
За чутками, один із загиблих – випадковий пасажир, який зупинив автомобіль, аби підїхати