НАБУ розпочало розслідування щодо Дубінського, Юрченка та Холодова - Гончаренко

16:06, 12.12.2019
НАБУ розпочало розслідування щодо Дубінського, Юрченка та Холодова - Гончаренко

Олексій Гончаренко

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко заявив, що Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування за його заявою про протиправні дії нардепів від "Слуги народу" Олександра Дубінського, Олександра Юрченка та Андрія Холодова.
 

Про це Гончаренко написав у Facebook.

 

"НАБУ почало розслідування проти Холодова, Дубинського і Юрченка. Нещодавно я подав заяву на народних депутатів України з фракції "Слуга народу" в зв'язку з пролобійованою в особистих інтересах поправкою, яка завдала шкоди як державному, так і місцевому бюджетам", - написав Гончаренко.

 

Нардеп пояснив, що йдеться про законодавчу ініціативу "Слуги народу" в тютюновій галузі.

 

"Нагадаю, що близько двох місяців тому Рада прийняла правку, після якої, тютюнова галузь в Україні різко скоротила виробництво, бюджет недоотримав мільярдні надходження і все це було зроблено для того, щоб збільшити доходи деяких Слуг. Я своїм проектом Постанови зупинив підписання цього закону спікером, і тому цей закон так і не вступив в силу. Але все одно бюджет втратив сотні мільйонів гривень, а в Україні погіршився інвестклімат. Сподіваюся, НАБУ проведе чесне розслідування і винні у втраті Україною бюджетних коштів будуть покарані за всією суворістю закону", - додав Гончаренко.

 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо депутата "Слуги народу" Андрія Холодова.