Поліція встановила підозрюваних у нападі на Лємєнова

11:31, 02.12.2019
Поліція встановила підозрюваних у нападі на Лємєнова

Національна поліція України під процесуальним керівництвом прокуратури встановила осіб, підозрюваних у нападі на одного з членів другої кадрової комісії Генеральної прокуратури, юриста й експерта у сфері антикорупційної політики, громадського активіста Олександра Лємєнова.

 

Про це повідомляє пресслужба ГПУ.

 

«Після перевірки камер відеонагляду в районі вчинення злочину слідство вийшло на ймовірних нападників, а також на особу, яка привезла їх до місця нападу і забрала звідти на автомобілі. 27 листопада 2019 року за місцем проживання вказаних осіб провели обшуки, одного з підозрюваних затримано й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Другого учасника нападу оголошено в розшук», – йдеться в повідомленні.

 

Як повідомляла УМ, Олександр Лємєнов заявив, що вранці 8 листопада на нього напали невідомі. Спершу його вдарили ззаду по голові, потім бризнули в очі з балончика і втекли.

 

Лємєнов є членом кадрової комісії, яка займається тестуванням прокурорів, які претендують на роботу в Офісі Генерального прокурора.