У Полтаві розтрощили інтерактивну дошку на Алеї пам’яті захисників

15:47, 01.12.2019
У Полтаві розтрощили інтерактивну дошку на Алеї пам’яті захисників

У ніч з 29 на 30 листопада невідомі розгромили інтерактивну дошку на Алею пам’яті загиблих у Полтаві.

 

Про це інформує пресслужба обласної поліції.

 

Першою на сполох забила місцева активістка Наталія Костіна.

 

“Сьогодні вночі проросійська гідра підняла свою кістляву руку на святе і високе… Алея пам’яті Героїв була розбита чи прострелена російським окупантом на українській землі”, – пише Костіна у соцмережі.

 

У пресслужбі обласної поліції Полтави повідомили, що правоохоронці встановлюють всі обставини пошкодження інтерактивної дошки на Алеї пам’яті захисників у парку Котляревського.

 

“До поліції інформація надійшла з міської ради близько 8 години ранку. На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюються всі причини та обставини даної події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 (Хуліганство)”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

 

Алея пам’яті полеглих захисників України була відкрита на початку березня 2018 року. На алеї встановлений пам’ятний знак з вмонтованою інтерактивною дошкою, яка відображає інформацію про полтавців, які загинули у зоні АТО: фото, роки життя, обставини загибелі та нагороди, які має кожний з героїв.