У Миколаєві напали на журналіста, його госпіталізували

12:37, 01.12.2019
У Миколаєві напали на журналіста, його госпіталізували

Увечері в суботу в Миколаєві було скоєно напад на журналіста місцевого інтернет-видання "Новости-N" Олександра Влащенка, його госпіталізували.

 

Про це повідомляють "Новости-N".

 

Як пише видання, напад стався приблизно о 22.30 на вул. Садовій, біля під'їзду будинку, в якому живе журналіст.

 

Влащенко, за його словами, повертався додому, коли до нього підійшов невідомий і бризнув прямо в обличчя з газового балончика. Після цього його кілька разів ударили кулаком в обличчя. Скільки було нападників – один чи декілька, він не пам'ятає. Нічого з грошей та речей потерпілого не зникло.

 

Лікар бригади "швидкої" діагностував ураження слизових оболонок очей, порожнини рота і трахеї невідомою речовиною, а також травматичне ушкодження нижньої губи. Травма, за словами лікаря, вимагає хірургічного втручання.

У поліції Миколаївської області повідомили, що 30 листопада близько 22:40 до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від кореспондента одного із місцевих видань про те, що біля будинку по віл. Садовій невідомий бризнув йому в очі невідомою речовиною та наніс декілька ударів в обличчя, після чого втік.

На місце події прибули правоохоронці, а також медики, які після огляду госпіталізували потерпілого.

 

"Попередньо, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження", санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до виправних робіт на строк до одного року", - повідомили у поліції Миколаївській області.

 

Тривають першочергові слідчі дії та вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до вчинення злочину. Встановлюються всі обставини та мотиви злочину".