Дубінський обматюкав керівництво Нацбанку через позов

22:33, 29.11.2019
Дубінський обматюкав керівництво Нацбанку через позов

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський зробив лайливу "заяву" після того, як Нацбанк подав позов проти нього.
 
 
Заяву Дубінський написав у  своєму Телеграм-каналі.
 
 
 
"У зв'язку зі зверненням Нацбанку в суд з приводу мого висловлювання - Гонтарева, Смолій і Рожкова - одна злодійська банда, - хочу зробити заяву. До жінок, нехай навіть до злодійок, ставлюся з повагою. Тому тільки на адресу Смолія. Я *бав тебе в тупий собачий рот", - написав Дубінський у своєму телеграм-каналі.
 
 
 
"P.S. Використання цитати, сказаної на адресу прокурора Божко, погоджено з автором А. В. Портновим. Всі права дотримано", - додав депутат.
 
 
В іншому повідомленні Дубінський написав "Шановний пан Портнов уточнив, що і Горбатюка він *бав в тупий собачий рот. Прошу врахувати під час прочитання попереднього повідомлення".
 
 
Як повідомляла УМ, Національний банк України подав позов до Солом'янського суду Києва проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського.
 
 
В Нацбанку переконані, що "через Дубінського, якого в медіа називають рупором олігарха Ігоря Коломойського", реалізується цілеспрямована інформаційна атака на Національний банк. Національний банк вимагає спростувати недостовірну інформацію, поширену ним.
 
 
"По-перше, звинувачення в організації злодійської схеми з виведення банків з ринку є безпідставними та абсурдними та вводять в оману суспільство. По-друге, не відповідає дійсності інформація, що Національний банк "допомагає Сергію Курченку, виплачуючи йому з бюджету 128 млн грн", - зазначає Нацбанк.