«Своєрідна візитівка»: на Донбасі військовий Олександр міняє ворожі прапори на українські

14:26, 28.11.2019
«Своєрідна візитівка»: на Донбасі військовий Олександр міняє ворожі прапори на українські

Командир відділення Олександр на війні з 2015 року. На ділянках між українськими та ворожими позиціями знімає "орківські" прапори і вішає замість них українські державні.

 

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС.


"На якому б напрямку я не перебував, для противника в мене завжди є своєрідна візитівка. На ділянках між нашими та ворожими позиціями знімаю "орківські" прапори і вішаю замість них українські державні", - каже боєць.

 

За словами Олександра, прапор для підрозділу – головне. А якщо його зняли, та ще й під самим носом, то це вкрай негативно впливає на моральний дух особового складу.

 

"У районі Новозванівки ми вже замінили три ворожі прапори на жовто-блакитні. А тут, біля Кримського, разом із державним, вивісили червоно-чорний стяг. Наступного ранку "іхтамнєти" були в шоці. Дуже сердились, стріляли, але не могли дати цьому ради - прапори і далі гордо в’ються на висоті", - зазначив військовий.

 

На питання, скільки ще українських державних символів він збирається встановити, сержант відповідає: "Ще один лишився. Оскільки вже я на Луганщині, то маю закріпити наш прапор у Луганську, на будівлі захопленої росіянами адміністрації. Це програма мінімум".