Арахамія: якщо судимість Іванісова за згвалтування підтвердиться - будемо виносити на фракцію

16:53, 19.11.2019
Арахамія: якщо судимість Іванісова за згвалтування підтвердиться - будемо виносити на фракцію

Роман Іванісов

Якщо з’ясується, що нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції.

 

Про це журналісту УМ розповів голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

 

“Будемо вивчати, щоб розрізняти фейки від фактів... Якщо з‘ясується (він заперечує), будемо виносити на фракцію”, — сказав Арахамія.

 

Також, на запитання журналіста, чи будуть виносити на фракцію питання про його виключення, Арахамія відповів: “Питання що з цим робити”.

 

Так, народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук написав у своєму Telegram-каналі , що нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

 

“Народний депутат від „Слуги Народу“, обраний по 153 в/о (м. Рівне, Рівненський р-н), Роман Іванісов у 90-х був засуджений і відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої!” - написав Мосійчук.

 

Про це ж повідомляв «Інсайдер»:  обраний по 153 округу (Рівненська область) нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов приховав від ЦВК, що в 90-і роки був засуджений і відсидів термін за зґвалтування неповнолітньої.