Двох українських заробітчан у Польщі знайшли мертвими у морозильній камері

09:43, 13.11.2019
Двох українських заробітчан у Польщі знайшли мертвими у морозильній камері

Двох мертвих українців віком 28 і 46 років виявили в безкисневій холодильній камері для зберігання фруктів у Садковіце в Лодзінському воєводстві Польщі.

 

Про цеі повідомляє RMF24 з посиланням на районну прокуратуру в Раві Мазовецькій.

 

Представниця поліції Агата Кравчик повідомила, що 10 листопада черговий офіцер отримав повідомлення про прикру знахідку. Власник сховища виявив трупи 2 чоловіків на складі фруктів, про що не гаючи жодної хвилини, сповістив правоохоронців.

 

Обоє заробітчан мешкали на території, де трапилась трагедія. Наразі не відомо, за яких обставин люди опинилися в холодильній камері, яка є контрольованою анаеробною (безкисневою) атмосферою. Поліцейські пояснили, що увійти до такої камери означає потрапити у смертельну пастку.

 

Пожежні вивезли трупи на вулицю і лише після цього їх зміг оглянути лікар, який підтвердив смерть чоловіків. Працівники поліції, які охороняли це місце, допитали свідків та повідомили про інцидент посольство України.

 

Що могло стати причиною трагедії і всі обставини, з’ясує слідство. А поки дві українські родини чекають з-за кордону тіла своїх рідних...