Військовий Геннадій Моторін помер від поранень у лікарні Авдіївки

19:04, 08.11.2019
Військовий Геннадій Моторін помер від поранень у лікарні Авдіївки

Геннадій Моторін (фото: facebook.com)

Солдат, сапер 92-ї бригади Геннадій Моторін помер у лікарні міста Авдіївка від важких поранень, яких зазнав 7 листопада внаслідок обстрілу позицій ЗСУ із протитанкових керованих ракет.
 
Про це повідомив штаб ООС.
 
Військовому було 37 років. Він був уродженцем міста Краматорськ...
 
Він був поранений внаслідок влучання з ворожого ПТУРа на позиції поблизу Авдіївки, де на місці загинув Герман Бродніков. Лікарі добу боролись за життя Геннадія Моторіна - проте не вдалося...
 
У воїна залишилася сестра.
 

"Ми молилися та сподівалися, проте Богу видніше... Вчора, 7 листопада, підступно та нахабно окупанти обстріляли наших бійців у момент, коли ті вивантажували деревину біля ВОПу. Ракета ПТУРа серед білого дня, близько 12:20, влучила точно в УРАЛ, біля якого і працювали побратими. Один з них - Герман Бродніков одразу загинув, ще троє хлопців зазнали численних поранень. Між життям та смертю опинився солдат Геннадій Моторін. Опіки, множинні осколкові поранення, перелами кісток - він був найважчим з поранених. Лікарі боролися за життя захисника увесь день і всю ніч, проте - ні. Сьогодні вранці серце ще одного нашого Героя перестало битися… Геннадію Моторіну було 37 років… До лав ЗСУ чоловік прийшов у лютому цього року. Був сапером механізованого батальйону. Родом боєць із міста Краматорськ. Своєю щирістю та відкритістю заряджав побратимів. Ми завжди пам’ятатимемо тебе, брате. Висловлюємо співчуття та просимо вибачення у рідної сестри Геннадія… Ховатимуть бійця у рідному місті. Сумуємо та схиляємо голови і перед мамою Германа Броднікова… Це важкі і болючі втрати для всієї 92 бригади…", - йдеться в повідомленні 92-ї ОМБр.
 
Як повідомляла "УМ", на блокпосту на Донбасі загинув український поліцейський Володимир Стецюк.