Дружина Медведчука показала розкішну кухню з позолотою (відео)

14:19, 02.11.2019
Дружина Медведчука показала розкішну кухню з позолотою (відео)

Українська телеведуча Оксана Марченко, дружина кума Путіна Віктора Медведчука, розповіла своїм шанувальникам, з чого зазвичай починає свій ранок.
 
На особистій сторінці в Instagram Марченко опублікувала відеорецепт зеленого смузі, який приготувала на розкішній кухні з позолотою.
 
"Доброго ранку, друзі. Урізноманітнимо сніданок зеленим смузі, я його дуже люблю. Дивіться, як просто", - прокоментувала ролик 46-річна телеведуча.
 
Раніше в своїх інтерв'ю Оксана Марченко вже згадувала, що улюбленим місцем в її будинку є саме кухня - місце, яке не вимагає етикету і не визнає статусів, пише "Апостроф".
 
Наскільки можна судити по ролику, для кухні Оксана Марченко та Віктор Медведчук обрали світлі фарби, позолоту та фурнітуру в тон. Раніше ведуча також згадувала, що облаштуванням житла і його інтер'єром вони з чоловіком займалися самостійно.
 
У коментарях до опублікованого відео фоловери Марченко зазначили привабливий дизайн кухні. Деякі ж зізналися, що не люблять позолоту в будинках, а вже тим більше на кухні.