Збірна України серед ветеранів здобула Кубок легенд українського футболу

14:58, 31.10.2019
Збірна України серед ветеранів здобула Кубок легенд українського футболу

Перед матчем 1/8 фіналу Кубку України-2019/2020 “Динамо” — “Шахтар” збірна України серед ветеранів та збірна журналістів України взяли участь у благодійному матчі за Кубок легенд українського футболу.

 

Про це повідомляє прес-служба УАФ.

 

30 жовтня на київському стадіоні “Темп” відбувся благодійний матч за Кубок легенд українського футболу між збірною України серед ветеранів та збірною журналістів України. Уболівати за команди прийшли діти-переселенці зі Сходу України, військові та ветерани АТО.

 

“У першому таймі, здавалося, сили були рівними, але ситуація змінилася на 32- й хвилині. Невдалий вихід голкіпера журналістів призвів до того, що м’яч опинився у ближньому куті його воріт, — відзначився Андрій Хомин.

 

Другий тайм розпочався зі швидкого голу, автором якого став Сергій Шищенко. А ще за 10 хвилин відзначився Сергій Нагорняк. 3:0”, повідомили в УАФ і додали, що таким чином, ветерани національної збірної відігралися за 2016 рік, коли товариський матч між цими командами на стадіоні “Локомотив” закінчився з рахунком 3:2 на користь журналістів.

 

Як повідомляла УМ, у вітчизняному «дербі» в Кубку Європи сильнішим виявився «Київ-Баскет»