Сивохо заявив, що «Слуга народу» дослідила електоральні настрої в ОРДЛО

17:47, 30.10.2019
Сивохо заявив, що «Слуга народу» дослідила електоральні настрої в ОРДЛО

Партія "Слуга народу" замовила електоральне дослідження на території окупованих районів Донецької та Луганської областей.

 

Про це в інтерв'ю LB.ua сказав радник секретаря РНБО Сергій Сивохо.

 

Відповідаючи на запитання, чи дійсно проходили такі дослідження, Сивохо відповів: "Так".

 

При цьому він відмовився розповісти, як це відбувалося і які результати показало дослідження. "Ага, зараз я вам «здам» наших людей, які там працювали!" - сказав радник голови РНБО.

 

При цьому Сивохо додав, що його команда в основному комунікує з жителями окупованих територій, коли ті перетинають лінію розмежування. "І, як завжди, традиційні способи - інтернет-спільноти", - сказав він.

 

Сивохо також запевнив, що "вже є люди, які, перебуваючи там, готові йти на вибори від «Слуги народу»".

 

Нагадаємо, у вересні міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що Україна хоче провести наступні місцеві вибори не тільки на контрольованій території, але і на окупованому Донбасі.

 

Як повідомляла УМ, 20 жовтня Сивохо заявиви про те, що призначений радником секретаря Ради національної безпеки й оборони з питань Донбасу.

 

Коментуючи реакцію суспільства на його призначення радником секретаря РНБО, уточнив, що буде відповідати у відомстві за гуманітарну політику.

 

Сергій Сивохо відомий своєю участю у КВК, а також суддівством у проєкті «Ліга Сміху», засновником і ведучим якого тривалий час був чинний президент Володимир Зеленський.

 

Сивохо також балотувався до Верховної Ради як представник «Слуги народу» на дочасних виборах 2019 року (49 мажоритарний округ, Донецька область, село Дружківка), однак посів третє місце після кандидатів від «Опозиційної платформи «За життя» та «Опозиційного блоку».