На Черкащині розробили туристичну карту

22:35, 28.10.2019
На Черкащині розробили туристичну карту

Подорожувати Черкащиною тепер стане пізнавальніше із новою туристичною картою «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ», яку нещодавно розробив та випустив департамент регіонального розвитку ОДА.


Як повідомляють в Черкаській облдержадміністрації, на карту нанесено 43 об’єкти та предмети, які асоціюються з туристичними місцями Шевченкового краю. Також там є коротка інформація про регіон – площа, розташування, відстань, населення, протяжність, автомобільні шляхи.


«Метою створення такої карти є можливість раціонально спланувати свою подорож та не загубитися серед неймовірних туристичних місць, локацій та об’єктів черкаського регіону», – розповідають в департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.


Також,к ажуть, на зворотньому боці карти міститься короткий опис з контактами та адресами, зображених на карті туроб’єктів, а також QR-коди з посиланнями на Google-карти, з інформацією про те, де зручніше пообідати, відпочити та що ще можна подивитися в Черкаській області.


У департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА наголошують, що на карту нанесені не всі туристичні об’єкти області, де варто побувати.


Проте, відсканувавши QR-код на зворотній стороні карти «Більше про мандри Черкащиною тут», можна дізнатися про туристичні локації регіону, яких немає на карті. Окрім цього, карта дуже зручна, має формат pocket-версії. Вона доступна українською та англійською мовами в друкованому та електронну вигляді.


Завантажити туристичну карту «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ» можна українською мовою та англійською мовою.