Черкаські дорожники замовляють ремонт своїх авто по 100 тисяч за одиницю

08:47, 24.10.2019

Служба автомобільних доріг у Черкаській області оголосила закупівлю на технічне обслуговування та ремонтування автомобілів за 1,22 мільйони гривень.


Інформація про це розміщена на порталі «Dozorro», повідомляє місцеве видання «18000».


Техзавданням передбачено ремонт 12 автомобілів, що перебувають у власності Служби автомобільних доріг у Черкаській області.


При цьому у тендерній документації відсутній перелік того, що має зробити майбутній підрядник, лише зазначено вартість запчастин, що не має перевищувати мільйон гривень.


Наразі тримає період подання пропозицій. Сам аукціон має відбутися 4 листопада. Послуга повинна бути надана підрядником до кінця року.


Зазначимо, що у 2018 році дорожники витратили на ремонт цих же автівок – 648 тисяч гривень. У 2019 році було укладено ще дві угоди на ремонт загальною вартістю 690 тисяч гривень. У всіх випадках виконавцем послуг виступало ТОВ “Авто-мастєрок”, що належить родині депутата Черкаської міської ради Юрію Тренкіну.


Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Черкаській області розірвала три угоди на експлуатаційне утримання доріг загального користування державного значення на Черкащині загальною вартістю 3 мільярди гривень. Причина – відсутність видатків для виконання договору.