Гвоздик програв росіянину Бетербієву бій за два пояси чемпіона світу

09:36, 19.10.2019
Гвоздик програв росіянину Бетербієву бій за два пояси чемпіона світу

Українець Олександр Гвоздик програв об`єднавчий бій за чемпіонські пояси за версіями WBC та IBF у напівважкій вазі. Бій пройшов у суботу 19 жовтня зранку за київським часом у Філадельфії.

 

Про це повідомляє Еспресо.TV.

 

У протистоянні між Олександром Гвоздиком і Артуром Бетербієвим за об'єднавчі чемпіонські пояси WBC i IBF, в напівважкій вазі - програв українець.

 

Обоє боксерів активно розпочали перший раунд, що і дало про себе знати. Наприкінці, під час клінчу, Бетербієв відштовхнув Гвоздика, який перечепився через його ногу та впав на ринг. Після цього рефері почав відраховувати нокдаун українцю, що викликало незадоволення з боку тренера Гвоздика Тедді Атласа, який навіть вибіг на ринг у перерві. Це дало свої плоди, адже суддя скасував своє рішення про нокдаун..

 

Третій раунд Гвоздик повинен занести собі у актив. В одній з атак він завдав п'ять влучних ударів поспіль, а також показав чималий рівень захисту. Щодо четвертого раунду, то він був успішний для росіянина, наприкінці після потужної атака, Гвоздик опинився на канатах.

 

У п'ятому і шостому раундах обидва боксери не боялись йти в атаку і гідно захищались не втікаючи один від одного.

 

У сьомому та восьмому раундах більше атакував українець завдавши чимало влучних ударів і втративши багато сил, однак Бетербієв виявився стійким, перед ударами Гвоздика.

 

Дев'ятий раунд став для Гвоздика провальним, українцю вже не вистачало енергії і сил перед ударами росіянина, і він ледь втримався на ногах у кінцівці.

 

У десятому раунду Гвоздик вчергове опинився на ринзі, але суддя не зарахував нокдаун. Після цього українець ще тричі опинився в нокдауні, в результаті чого програв, і втратив чемпіонський титул WBC. Це перша поразка для Гвоздика на професійному рівні.

 

"Хочу подякувати всім уболівальникам, хто підтримував мене, Росію, Україну. Сьогодні нічого страшного не сталося. Олександр Гвоздик програв, але наступного разу виграє. Сьогодні повинен був хтось піти переможцем", - заявив росіянин в рингу.