Соня Кошкіна увійшла в рейтинг 100 найвпливовіших жінок України

18:28, 18.10.2019
Соня Кошкіна увійшла в рейтинг 100 найвпливовіших жінок України

Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна, як і в минулі роки, увійшла в рейтинг 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус".

 

Цього року журнал відмовився розставляти учасниць рейтингу по місцях від 1 до 100 і розподілив їх за категоріями. Соню Кошкіну включено в категорію "Майстри".

 

Свій шлях у журналістиці Соня Кошкіна почала в 13 років. У 15 уже повноцінно працювала. У 24 очолила LB.ua.

 

"Зараз Кошкіна - одна з найвідоміших журналісток у країні. Вона дістає ексклюзиви і формує інформаційний порядок денний, з нею розмовляють президенти й олігархи, їй відкривають секрети успішні політики й опальні чиновники. Трохи більше року тому Кошкіна запустила YouTube-проєкт Kishkina, в рамках якого записала інтерв'ю з Ігорем Коломойським, Юлією Тимошенко, Святославом Вакарчуком, митрополитом Епіфанієм. Під час президентських перегонів вона створила канал у Telegram, щоб оперативно викладати отримані нею інсайди. Зараз у цього каналу понад 36 тисяч підписників, а у Facebook Кошкіну читають понад 100 тисяч осіб. Але головним досягнення в житті журналістка вважає народження в травні цього року дочки Естер", - написав "Фокус".

 

Крім Соні Кошкіної, в категорію "Майстри" увійшли співзасновниця і власниця "Української правди" Олена Притула, головна редакторка газети "Дзеркало тижня" Юлія Мостова, генпродюсерка телеканалу ZIK Наталя Влащенко і голова "Громадського телебачення" Наталя Гуменюк.

 

Усього в топ 100 потрапили шестеро журналісток.