На Херсонщині підпалили будинок подружжя суддів

15:57, 08.10.2019
На Херсонщині підпалили будинок подружжя суддів

(фото: Нацполіція)

У селі Малокаховка Херсонської області у ніч проти вівторка, 8 жовтня, невідомі намагалися підпалити будинок, в якому живуть судді Ірина та Сергій Пилипенко.
 
Як повідомляє "Судова влада України", злочинці підпалили квартиру суддів Чаплинського районного суду і Новокаховського міського суду Херсонської області, вкинувши у вікноі в двір пляшки із запальною сумішшю.
 
"Тільки за дивним збігом обставин пожежа була вчасно виявлена і локалізована. Зазначені події суддя Чаплинського районного суду Ірина Пилипенко пов'язує зі здійсненням своєї професійної діяльності, тому що раніше на її адресу надходили погрози у зв'язку з розглядом нею низки справ", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
 
Як уточнили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій, повідомлення про пожежу надійшло 8 жовтня о 2:30 ночі. Рятувальники, які прибули на місце події, побачили, що палає дах будинку.
 
"Близько двох годин знадобилося, щоб ліквідувати пожежу. Вогнем пошкоджено перекриття даху на площі 40 кв. м і стеля будинку площею 8 кв. м. Причина пожежі встановлюється", - йдеться в повідомленні.
 
Яе писала "УМ", на Рівненщині протягом двох днів спалили одразу дві елітних автівки - Mercedes-Benz G63 58-річного депутата обласної ради і Porsche Cayenne 33-річної жінки.