Поліція затримала нападників на оператора АЗС у Смілі

14:59, 11.09.2019
Поліція затримала нападників на оператора АЗС у Смілі

На Черкащині правоохоронці знешкодили банду, на рахунку якої збройний напад на автозаправку в місті Смілі в кінці серпня. 


Тоді вночі троє в масках з пістолетом та помповою рушницею заскочили на АЗС на виїзді з Сміли у напрямку Кам’янки, вистрелили працівнику автозаправки в живіт, забрали 25 тисяч гривень, алкоголь та тютюнові вироби і зникли.


«Після отримання повідомлення про розбійний напад із застосуванням зброї на території Черкаської області було введено оперативний план «Сирена» та піднято по тривозі Смілянський відділ і найближчі відділення поліції», – розповідають у черкаській обласній поліції.


І додають, в результаті проведених заходів оперативники Смілянського відділу поліції встановили місцезнаходження «масок», які причетні до вчинення розбійного нападу на АЗС.

 

Під час обшуку у їхніх домоволодіння поліцейські виявили помпову та мисливську рушниці, пістолет травматичної дії, набої та речі, які рахуються як викрадені у людей. Також у помешканнях було виявлено речі, якими банда заволоділи на автозаправній станції.


Затриманим зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

 

Як повідомляла УМ, у Смілі стався розбійний напад на автозаправну станцію, поранено оператора.