Брат мера Івано-Франківська став учасником смертельної аварії

18:17, 09.09.2019
Брат мера Івано-Франківська став учасником смертельної аварії

(фото Національної поліції)

Двоюрідний брат міського голови Івано-Франківська, депутат міської ради з фракції "Свобода" Роман Марцінків збив на смерть людину. 

 

Про це написав у Facebook мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

 

"Сталася трагедія. У ДТП за участю мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 68-річний житель с. Марківці Тисменицького району. Перш за все, я висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх. Зараз головне завдання – дочекатися результатів розслідування. Це робота не емоцій, а фахівців. Мені важко і боляче коментувати цю ситуацію", – написав Руслан Марцінків.

 

Прес-служба поліції Івано-Франківської області, своєю чергою, повідомила, що близько 09:30 в понеділок, 9 вересня, у Марківцях загинув чоловік 1955 р.н., який переходив дорогу по пішохідному переходу. Він отримав смертельні травми і помер в автомобілі швидкої допомоги.

 

 

Винуватцем ДТП названо 35-річного жителя Коломийського району (Роман Марцінків – івано-франківський депутат, але зареєстрований у селі Угорники), який перевищив швидкість за кермом мікроавтобуса Mercedes Sprinter і не пропустив пішохода, пише 5 канал

 

За цим фактом розпочато розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху.