Борис Філатов достроково відкрив Новий міст у Дніпрі, нагадавши про парі із Зеленським

10:36, 07.09.2019
Борис Філатов достроково відкрив Новий міст у Дніпрі, нагадавши про парі із Зеленським

Вранці в суботу, 7 вересня, в Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Відтепер переправа доступна в обидва боки.

 

Про це повідомляє Інформатор.

 

Зазначається, що близько 6:00, біля Нового мосту зібралися комунальники, поліцейські і представники ЗМІ.

 

Всі чекали відкриття Нового мосту. Приблизно о 6:05 комунальникам дали команду розблокувати обидві смуги. Першим мостом з лівого на правий берег проїхав мер Дніпра Борис Філатов. Він зупинився і подякував усім присутнім, після чого поїхав у своїх справах. 

 

 

"Хто виграв цю суперечку? Її виграв тільки Дніпро і ніхто більше. Місто, яке я так люблю. Чи тримався я за своє крісло? Ніколи. Я готовий залишити його в будь-який момент. Наприклад, того дня, коли в місті з'явиться аеропорт, бо Дніпро хоче літати, а йому обрізали крила", - сказав Борис Філатов в своєму відеозверненні, опублікованому на сторінці і у фейсбук.

 

 

Також зазначимо, що на Центральному мосту з боку лівого берега з'явилася інсталяція, яка символізує місце глави Дніпра. За словами Філатова, тепер кожен може посидіти в кріслі, на яке він посперечався.

 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов домовилися, що міський голова піде у відставку, якщо Центральний міст не відремонтують до 14 вересня. Філатов сказав, що він "азартна і одночасно медійна людина", тому якщо громадяни хотіли кіно, то отримають його.

 

Після цього, мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що через парі із президентом Володимиром Зеленським повністю перекриває Центральний міст Дніпра на ремонт до 14 вересня.

 
Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2), який з'єднує правий та лівий берег Дніпра, був відкритий у 1966 році. Його капітальний ремонт розпочали у 2017 році.