Зеленський відвідає Польщу 31 серпня - 1 вересня

11:55, 30.08.2019
Зеленський відвідає Польщу 31 серпня - 1 вересня

Президент України Володимир Зеленський 31 серпня - 1 вересня відвідає з офіційним візитом Польщу, повідомляє сайт глави Української держави.

 

"31 серпня президент України Володимир Зеленський здійснить офіційний візит до Республіки Польща на запрошення президента цієї країни Анджея Дуди", - йдеться в повідомленні.

 

Зазначено, що програмою візиту передбачені зустрічі Зеленського з Анджеем Дудою, прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, маршалом сенату Станіславом Карчевським та представниками бізнесу.

 

"1 вересня президент України візьме участь у меморіальних заходах у Варшаві з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни та проведе низку зустрічей з лідерами іноземних держав, які братимуть у них участь", - йдеться в повідомленні.

 

Як повідомляла УМ, 28 серпня радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що в США чекають на зустріч президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським у Варшаві.

 

30 серпня Трамп оголосив, що вирішив скасувати запланований на кінець цього тижня візит до Польщі через наближення до американської території потужного урагану "Доріан".