На Черкащині затримали озброєного злочинця, який нападав на людей

17:23, 20.08.2019
На Черкащині затримали озброєного злочинця, який нападав на людей

Дві години знадобилося черкаським правоохоронцям, аби взяти озброєного злочинця, який напав на трьох людей.

 

Як повідомляють в черкаській обласній поліції, в Уманському районі в одному із лісництв до єгерського будиночка заскочив невідомий чоловік, вдарив єгеря, взяв споряджену рушницю і втік.

 

На затримання озброєного зловмисника було орієнтований особовий склад Уманського відділення поліції. Поліцейські визначили можливий напрямок руху підозрюваного та почали його переслідувати.

 

Під час прочісування лісосмуги до правоохоронців підійшли двоє місцевих жителів, мати з сином, які розповіли, що на них нещодавно напав озброєний чоловік. Погрожуючи рушницею, він заволодів мобільним телефоном, грошима в сумі 50 гривень та корзиною з яблуками, після чого втік.

 

Уточнивши напрямок руху зловмисника, поліцейські продовжили пошуки і протягом 30 хвилин встановили його місцезнаходження.

 

Оскільки злочинець переховувався на території місцевих очисних споруд, то правоохоронці оточили територію по периметру та затримали чоловіка. Зброю та частину речових доказів вилучено.

 

За словами начальника Уманського відділення поліції Євгенія Дорофеєва, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями 187 (розбій) та 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Вік нападника та звідки він поліція поки не розголошує.