Депутат від «Слуги народу» назвав журналістку «тупою вівцею»

09:57, 19.08.2019
Депутат від «Слуги народу» назвав журналістку «тупою вівцею»

Переможець на 25-му окрузі в Дніпропетровській області, майбутній депутат від «Слуги народу» Максим Бужанський назвав журналістку «НВ» Ольгу Духніч «тупою вівцею».
Про це Бужанський написав у своєму каналі в Telegram.

 

«Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного змі НВ, в інтерв'ю з представником Слуги народу заявила, що я ностальгую за СРСР і «часами Януковича». Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому, прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного змі», — написав він.

 

 

Духніч написала на своїй сторінці у Facebook, що не планує відповідати щось Бужанському, бо це «як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який напаскудив вам на рукав пальто». Водночас вона додала, що перед «Новым временем» майбутній депутат має вибачитися.

 

За словами Духнич, Бужанський назвав одіозним видання, якому лідер «Слуги народу» давав інтерв’ю.

Відповідь Духнич на заяву Бужанського. Фото: Telegram

 
Зазначимо, що під час інтерв’ю з керівником «Слуги народу» Дмитром Разумковим Духніч справді сказала, що Бужанський «ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича».

 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача «хлопчиком».

 

А глава Офісу президента Андрій Богдан каже, що владі для спілкування з громадянами журналісти не потрібні. Також він заважає журналістам ставити запитання президенту Зеленському.

 

Раніше повідомлялося, що Бужинський може увійти до депутатської групи, яку планує створити інший майбутній парламентар від «Слуги народу» Олександр Дубінський.

 

Блогер Бужанський був обраний до Ради у 25-у окрузі у Дніпрі. Він прославився опозиційним ставленням до Євромайдану.