Усе добровільно: ОП про збір бюджетників на День незалежності

09:39, 18.08.2019
Усе добровільно: ОП про збір бюджетників на День незалежності

В Офісі президента Володимира Зеленського запевнили, що формування у регіонах делегацій до Дня незалежності не означає примусове звезення бюджетників у Київ.


Про це повідомили в прес-службі ОПУ.

 

«Інформація про те, що Офіс Президента нібито примусово збирає вчителів, лікарів і представників громадськості на генеральну репетицію святкування, не відповідає дійсності», — йдеться у повідомленні.

 

В ОПУ розповіли, що формування делегацій у регіонах має допомогти тим, хто добровільно хоче приєднатися до святкування Дня незалежності.

 

«Підкреслюємо, що йдеться не про глядачів, а саме про учасників заходів, які представлятимуть усі регіони країни. Значну частину запрошених буде відзначено нагородами», — пояснили в Офісі президента.

 

Також у ОПУ розповіли, що місцеві органи влади повинні зібрати інформацію щодо складу делегацій для того, щоб учасники не відчували проблем з тим, як дістатися до Києва.

 

Як повідомляла УМ, народний депутат Володимир Ар’єв заявив, що Офіс президента України розіслав в обласні державні адміністрації лист з рекомендацією прислати до Києва 24 серпня представників на святкування Дня Незалежності. 

 

"Совок не перемогли, але жорстко діджиталізували", - прокоментував Ар’єв лист ОП.