«Динамо» пропускають третю Лігу чемпіонів поспіль

08:32, 14.08.2019
«Динамо» пропускають третю Лігу чемпіонів поспіль

На НСК "Олімпійський" у Києві завершився матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Брюгге".

 

Після гостьової поразки тижневої давності з рахунком 0: 1, у повторній зустрічі на своєму полі динамівцям потрібна була тільки перемога. Причому, як показав хід поєдинку, з різницею в два м'ячі. Але все закінчилося внічию 3: 3. 

 

"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів і тепер продовжить виступи в груповому раунді Ліги Європи. Це означає практично неминучу відставку Олександра Хацкевича з поста головного тренера киян.

 

Кияни тричі вели в рахунку 1: 0 – після голу Буяльського, 2: 1 – після голу Шепелєва, 3: 2 – після автоголу Мехеле. Але щоразу "Брюгге" примудрявся зрівнювати рахунок.

 

Поразка київського "Динамо" за сумою двох матчів від "Брюгге" призвела до сумного антирекорду українського клубу. Кияни вперше в своїй історії пропускають третю Лігу чемпіонів поспіль.

 

Таким чином, київський клуб вже третій сезон поспіль під керівництвом Олександра Хацкевича не може вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. У сезоні 2017/2018 "Динамо" програло в кваліфікації швейцарському "Янг Бойз", а торік за підсумками двох зустрічей кияни поступилися "Аяксу".

 

Як пише газета "Сьогодні", Хацкевич назвав свою головну помилку і розповів про свою можливу відставку, давши зрозуміти, що не виключає її, але все ж ще розраховує зберегти свою посаду.

 

"Десь є, звісно, і моя вина. Вірніше, переважно, саме моя вина. Можливо, більшою мірою потрібно було дати можливість відпочити і відновити сили деяким футболістам. Наприклад, сьогодні було видно, що Кадар повільно грав, не вистачало його першого пасу. Кожному потрібно переосмислити деякі речі. Я готовий до будь-якої ситуації, але і футболісти теж повинні працювати над собою, щоб стати сильнішими", - заявив Хацкевич.