Основні особливості проведення лазерної ліпосакції тіла

15:09, 13.08.2019
Основні особливості проведення лазерної ліпосакції тіла

Лазерний ліполіз —  це малоінвазивна процедура, яка допомагає швидко та безболісно зменшити жирові відкладення в важкодоступних місцях.

 

Особливості лазерної ліпосакції


У порівнянні з хірургічною ліпосакцією, лазерний ліполіз, про який можна більше дізнатися на сторінці https://laserone.com.ua/laser_liposuction/, менш травматичний, але є у нього і інші переваги. Так, процедуру можна провести на будь-якій ділянці тіла, будь то підборіддя або надколінна складка. Багато жінок мають так звані «проблемні» місця для схуднення. Це пов'язано з генетичними особливостями роботи кожного організму. За допомогою спорту і харчування прибрати жир в проблемних зонах не вийде, адже спалюватися там він буде в останню чергу, коли все інше тіло вже буде струнким. Тому щоб отримати локальний ефект зменшення жирового прошарку, найкраще рішення — скористатися лазерним ліполізом.

 

Під час процедури промінь з довжиною хвилі близько 1 мкм, досягнувши жирової клітини, зруйнує її мембрану, після чого загиблий адипоцит буде виведено з організму природним шляхом. Енергії, отриманої тканиною, буде достатньо для коагуляції кровоносних судин, що дозволить уникнути великих синців на поверхні шкіри, а також стимуляції вироблення колагену, що дає помітний ефект підтягнення шкіри. 

 

Показання та протипоказання


Ніяких хворобливих відчуттів під час процедури не буде, адже вона проводиться під місцевою анестезією. Показанням до проведення лазерної ліпосакції є наявність зайвого підшкірного жиру на будь-яких ділянках тіла. Але варто врахувати, що процедуру не можна проводити в наступних випадках:


- вагітність,


- лактація,


- запалення на шкірі в гострій стадії,


- важкі захворювання печінки чи нирок.