Мережу обурило фото Трампа з осиротілою після масової стрілянини дитиною

10:12, 10.08.2019
Мережу обурило фото Трампа з осиротілою після масової стрілянини дитиною

(Melania Trump/Twitter)

Фото президента США Дональда Трампа і його дружини Меланії з дитиною, чиї батьки загинули під час стрілянини в Ель-Пасо, обурило інтернет-користувачів.

 

Про це пише НВ з посиланням на The Guardian.

 

Під час візиту в Ель-Пасо, Техас, цього тижня президентське подружжя сфотографувалася з двомісячним хлопчиком Полом, який втратив батьків у масовій стрілянині 3 серпня.

 

Фото, на якому Меланія тримає малюка, а Дональд стоїть поруч, широко посміхаючись і показуючи великий палець, обурило соцмережі.

 

«Дитину забрали з дому, щоб вона послужила реквізитом для фотосесії людини, чия ненависть і вбила її батьків», — обурені в Мережі.

 

«Це фото збило мене з пантелику і привело в жах... Чому Трамп і Меланія позують, посміхаючись, з дитиною, чиї батьки були вбиті в Ель-Пасо?» — пишуть користувачі.

 

При цьому дядько осиротілого хлопчика зазначив, що ідеї Трампа «тлумачать неправильно», додавши, що загиблий батько малюка був прихильником президента.

 

Видання наводить слова лікарів лікарні Ель-Пасо про те, що Трамп «проявив мало співчуття» і під час візиту хвалився, що натовп на мітингу в його підтримку був більшим, ніж на мітингу в підтримку демократа Бето О'Рурка.

 

Зазначається, що Трамп так і не зустрівся з жодним із восьми постраждалих під час стрілянини, які все ще перебувають у лікарні. П'ятеро з них відмовилися від зустрічі, інші або перебувають у важкому стані, або не говорять англійською.

 

Як повідомляла УМ, в результаті збройного нападу біля торгового центру в місті Ель-Пасо, штат Техас, загинули 20 осіб. 

 

Читайте також:  Кривавий вікенд у США: 29 осіб загинули, півсотні — поранені