У Піщаному зіштовхнулися три автівки, загинуло троє людей

17:29, 03.08.2019

Сьогодні на Черкащині у селі Піщане сталася трагічна ДТП. Тут на трасі, яка веде з Києва до Черкас, зіткнулися три автівки - "Suzuki", "Skoda" та "ВАЗ 2105" і загинуло троє людей, двоє – в тяжкому стані у реанімації.


Про це повідомила прессекретар Черкаського обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок.


За її словами, о 10.23 в диспетчерську Лівобережної станції швидкої допомоги надійшов виклик про ДТП. Три бригади екстреної медичної допомоги – із Золотоноші та Гельмязова терміново помчали в напрямку села Піщане.


«По приїзді медики виявили п'ятьох постраждалих. Двоє – водій та пассажир, чоловік та дружина, з автомобіля "ВАЗ" загинули на місці», – розповідає Ірина.


Ще трьом пацієнтам, каже вона, медики швидкої надали першу медичну допомогу та транспортували в Золотоніську багатопрофільну лікарню до реанімаційного відділення.


Наразі жінка 59-ти років з закритою черепно-мозковою травмою та переломами кісток бедра прийшла до свідомості в відділенні інтенсивної терапії.
Ще одна постраждала, 26-річна, з політравмою, відкритою черепно-мозковою травмою та закритою травмою грудної клітки, перебуває в дуже тяжкому стані і без свідомості.


На жаль, третій потерпілий у ДТП 60-річний чоловік помер в реанімації.