У Києві обвалилася частина мосту на Труханів острів

17:03, 02.08.2019
У Києві обвалилася частина мосту на Труханів острів

У столиці обвалилася частина Пішохідного моста, який з'єднує правий берег і Труханів острів.


Про це повідомляє “Київ Оперативний”.

 

"Ще один міст втомився. На цей раз Пішохідний міст на Труханів острів не витримав, частини конструкції обвалилась", - йдеться у повідомленні.

 

 

Водночас в Київській міській державній адміністрації переконують, що парковий пішохідний міст на Труханів острів безпечний для пішоходів.

 

В повідомленні на сайті КМДА з посиланням на КК "Київавтодор" зазначають, що "парковий пішохідний міст на Труханів острів безпечний для пішоходів, споруда під наглядом фахівців КП "Київавтошляхміст".

 

При цьому повідомляють, що на мосту проводять додаткові обстеження.

 

За результатами огляду виявлено, що "відбулося падіння залізобетонних конструкцій (противажелів) на опорі № 3 (прогін 2-3, не судноплавний)".

 

"Наразі вжито заходи щодо убезпечення руху пішоходів мостом та йде підготовка технічного завдання на розробку першочергових дій із відновлення конструкцій мосту та проведення глибокого спеціального обстеження", - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, на новому пішохідно-велосипедному мосту в Києві між аркою Дружби народів та парком "Володимирська гірка" тріснуло скло на одному із оглядових майданчиків.