Іспанський тренер поскаржився, що в "Динамо" змушують вчити українську

10:20, 30.07.2019
Іспанський тренер поскаржився, що в "Динамо" змушують вчити українську

Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на колишнього помічника Олександра Хацкевича в "Динамо" Едуардо Докампо.й тепер працює у російському "Рубіні". Зокрема іспанець прокоментував ставлення до російської мови у київському клубі.  

 

"До мене було хороше ставлення, все було спокійно. Мене там приймали добре і провели теж нормально, адже я іспанець. Можливо, якби я був українцем чи росіянином, було б інакше. Чи вивчав українську мову? Ні, там багато хто розуміє російську. Насправді про це не можна писати! Російська мова – це для них... У нас було так, нові гравці говорили, що вони намагаються вчити російську мову, думали, що це місцева мова, але на них ображалися. У клубі хотіли, щоб новачки вчили саме українську", – бідкається Докампо. 

 

Зазначимо, Едуарду Докампу працював помічником Хацкевича в збірній Білорусі, помічником Реброва в "Аль- Ахлі". Минулий сезон був асистентом головного тренера "Динамо", після чого пішов працювати в казанський "Рубін". Його місце в Києві зайняв інший іспанець - Вісенте Гомес.

 

Як повідомляла УМ, в Одесі на стадіоні "Чорноморець" відбувся матч за Суперкубок України, в якому донецький "Шахтар" грали з київським "Динамо". Стадіон був заповнений