#ЗабулаЗапитатьУМарченка: жінки запустили флешмоб після допису запорізького чиновника

10:27, 28.07.2019
#ЗабулаЗапитатьУМарченка: жінки запустили флешмоб після допису запорізького чиновника

Заступник голови Запорізької облради та уповноважений із питань забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків Владислав Марченко написав у своєму Facebook про те, як має виглядати та одягатися жінка.

 

"Королева завжди закрита одягом від сторонніх очей. У неї акуратний макіяж і скромна зачіска. І при королівському дворі кожна жінка виглядає елегантно. Чим більше мудра жінка, тим вона більш закрита. І це не означає що при цьому вона позбавлена елегантності. Нижчим верствам суспільства пропагується образ дешевої повії через попсу, фільми і підроблених ідолів. Але справжні Королеви ніколи не стануть оголюватися на публіці. Подивіться на свій образ і розсудіть, на кого ви схожі більше - на Королеву або повію. І тоді усвідомте, яке по-праву може бути до вас ставлення", - написав Марченко. 

 

 

 

Його пост викликав шквал обурення.

 

Жінки і чоловіки розпочали флешмоб у соціальних мережах. Користувачі публікують свої фотографії у відкритому вбранні, купальних костюмах, мініспідницях та шортах із відповідним хештегом.

 


"#Забулазапитатьумарченка, уповноваженого з ґендерних питань, заступника голови Запорізької облради, як же ж це за стільки років не мала жодного фото в купальнику на фб. Тепер маю", - написала Вікторія Хоменко.