Богдан: Сергій Шефір може стати головою Офісу президента

10:01, 27.06.2019
Богдан: Сергій Шефір може стати головою Офісу президента

Сергій Шефір (Фото: kittenews.com)

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що на цій посаді його може замінити перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір.

 

Про це Андрій Богдан розповів в інтерв'ю 1+1.

 

"Я йому постійно пропоную, що ми можемо помінятися. Він завжди говорив - ні, але останнього разу погодився. Тож, можливо, у зв'язку з реорганізацією це буде Офіс президента, а не Адміністрація президента. Можливо, ми поміняємося місцями. Можливо, я буду першим помічником. Є такий план. А Сергій Шефір може стати головою Офісу президента", - сказав Богдан.

 

Також Андрій Богдан не виключає, що може очолити Кабмін у майбутньому.  На запитання журналіста, чи він амбітний і чи можуть його побачити колись у кріслі прем'єр-міністра, Богдан сказав:

 

"Поки ні, але ноубоді ноуз (nobody knows – хтозна)".

 

Наразі він сидить у кабінеті другого президента Леоніда Кучми.

 

"Ви знаєте, що це кабінет, де Леоніда Даниловича Кучму нібито записував майор Мельниченко. Оце в кутку. Диван. Під яким стояв магнітофон бобінний. Це завжди був кабінет президента України. У зв’язку з цим касетним скандалом президент Кучма переїхав на четвертий поверх. А цей кабінет залишився для Голови АП. І тут сидів і Льовочкін, і Клюєв, Балога", - розповів Богдан.

 

Він додав, що зарплата керівника Офісу президента становить близько 24 тисяч гривень, але він її ще не отримав.