Супрун про останні події в ПАРЄ та Україні: «рускій мір» завдає ударів на всіх фронтах

16:28, 26.06.2019
Супрун про останні події в ПАРЄ та Україні: «рускій мір» завдає ударів на всіх фронтах

Корумповані судді та відсутність верховенства права є невід'ємним елементом наступу "руського миру" на Україну.

 

Про це у Facebook пише в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

 

Окружний адміністративний суд міста Києва вкотре довів, що не має нічого спільного зі справедливим судочинством.

 

"Вчора суддя ОАСК Чудак скасувала рішення міської ради про перейменування проспекту Московського на проспект Бандери і проспекту Ватутіна — на Шухевича. Виглядає, що цій судді хочеться якомога більше московського в Україні", - зазначила Супрун.

 

Вона нагадала, що Роман Шухевич був головнокомандувачем Української Повстанської Армії, поклав своє життя на те, щоб зробити державу Україна можливою, і був убитий совєцькими спецслужбами. Степан Бандера все життя боровся за свободу українців. І все життя був небезпечним для ворогів діячем українського визвольного руху. Він був в‘язнем польських тюрем та нацистських таборів, його вбив кілер совєцького КҐБ.

 

За словами Супрун, показово також, що рішення про скасування перейменування ухвалювала суддя, яка вже встигла “відзначитися” й іншими рішеннями. А сам суд давно полюбився тим, хто хоче отримати “необхідне рішення“.

 

"Це той самий суд, що фактично зробив можливим штурм Майдану. Це той самий суд, що поновив на посаді Романа Насірова. Той самий суд, що заблокував роботу Міністерства охорони здоров’я України на тиждень. А судді Окружного адмінсуду вже двічі, як якісь школярі, які бояться отримати двійку, масово “хворіли“, щойно наставав день іспиту у Вищій кваліфікаційній комісії суддів", - підкреслила вона.

 

"Рускій мір завдає ударів на всіх фронтах — від ПАРЄ до університетів, від проспектів Києва до вулиць Харкова. Відсутність верховенства права і корумповані всевладні судді — його невід‘ємний елемент. У цій боротьбі — не буває неважливих справ і не може бути закривання очей на зловживання суддями. Тому вже незабаром рішення Окружного адмінсуду буде оскаржене. Імена Бандери та Шухевича далі будуть в Києві — столиці держави Україна", - переконана Супрун.