До Facebook Адміністрації президента приєднали сторінку «За Зеленського»

15:28, 11.06.2019
До Facebook Адміністрації президента приєднали сторінку «За Зеленського»

Адміністратор сторінки Адміністрації президента України у Facebook об’єднав її зі сторінкою "За Зеленського".
 
На це звернув увагу користувач Максим Саваневський - керівний партнер PlusOne DA й засновник Watcher.com.ua.
 
"Є ФБ-сторінка Адміністрації президента. АП - це не приватна структура, а орган, який забезпечує здійснення конституційних повноважень президента України. Цю сторінку передали від АП попереднього президента людям новообраного президента. І я сподіваюсь АП нинішнього президента передасть її новому президенту теж", - зазначив він.
 
"Але я не розумію, якого біса нова АП приєднала 180 тисяч людей, які фоловили сторінку "За Зеленського" до сторінки АП. Це як?", - обурився  Саваневський.
 
 
"Уявіть, якщо б Парубій додав своїх фоловерів без їх згоди до офіційної сторінки Верховної Ради. Диджитал, такий диджитал", - додав він.
 
Як видно в історії змін сторінки Адміністрації президента у Facebook, 5 червня її об’єднали зі сторінкою "За Зеленського".
 
На Fb-сторінках "За Зеленського" від 28 грудня 2018 року та від 27 січня 2019 року вказано, що вони не об'єднувалися з іншими.
 
Речниця Володимира Зеленського Юлія Мендель сказала, що вона не модерує Fb-сторінку Адміністрації президента, але зазначила, що сам глава держави має до неї стосунок.
 
Як повідомляла "УМ", речниця Зеленського отримала скандал через "суржик" у Twitter.