«Поцуплена» промова: у Зеленського звинуватили команду Порошенка

09:15, 06.06.2019
«Поцуплена» промова: у Зеленського звинуватили команду Порошенка

(фото: прес-служба президента України)

У команді президента Володимира Зеленського заявили, що почали службове розслідування щодо ідентичності виступів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.
 
Про це повідомляє у Facebook прес-служба Адміністрації президента.
 
"Заступник глави Адміністрації президента України з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності певних фрагментів виступу президента Володимира Зеленського на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Дональдом Туском та виступу Петра Порошенка на з'їзді партії "Європейська солідарність", - йдеться в повідомленні.
 
За словами представників Зеленського, вони нібито встановили, що працівники МЗС, які готували тези для брифінгу Зеленського, паралельно продовжували працювати на Порошенка.
 
"У разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС із Петром Порошенком будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки", - пригрозили в АП.
 
Там додали, що розцінюють це "як диверсію з боку окремих співробітників Міністерства закордонних справ та свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка".
 
В АП зазначили також, що зміст та порядок денний переговорів Зеленського з очільниками ЄС та НАТО формувався окремо співробітниками Адміністрації, тому "представники попередньої влади не мали впливу на питання, які президент Володимир Зеленський обговорював з європейськими партнерами та друзями України".
 
Нагадаємо, напередодні Зеленський для виступу в Брюсселі використав промову Порошенка. У команді екс-президента звинуватили його в плагіаті.