У Києві 16 травня пройде благодійний фестиваль «Мама+Я» для дітей-сиріт

07:36, 16.05.2019
У Києві 16 травня пройде благодійний фестиваль «Мама+Я» для дітей-сиріт

Під час заходу пройдуть два зіркових концерти талантів дітей-сиріт, а зіркове журі нагородить цінними подарунками найкращих (фото: facebook.com/mamaplusya)

16 травня у Києві на ВДНГ відбудеться благодійний фестиваль "Мама+Я" для дітей-сиріт.
 
Захід проходитиме з 10:00 до 15:00 за адресою Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1.
 
На ньому будуть присутні більше тисячі дітей-сиріт з Київської області. 
 
Під час фестивалю виступить співачка Наталія Могилевська з дітьми зі своєї Школи вокалу Talant School. Вона заспіває пісню, яка присвячена Кузьмі Скрябіну - Personal Jesus (він підтримував фестиваль з самого його початку).
 
Також будуть присутні Маша Єфросиніна, Євгеній Сморигін, Олександр Павлік, Іраклій Маруашвілі, Епіфаніо Лопес, Сергій Конюшок, Тетяна Літвінова, Сергій Змійок, Юліана Купцова. 
 
Під час заходу пройдуть два зіркових концерти талантів дітей-сиріт, а зіркове журі нагородить цінними подарунками найкращих. 
 
Також буде понад 70 інтерактивних майданчиків з руховими іграми, майстер-класами, профорієнтаційною діяльністю. 
 
Благодійний фонд "МАМА плюс Я" функціонує на теренах України понад 13 років. Він спрямований на допомогу дітям-сиротам, прийомним сім’ям та дитячим будинкам сімейного типу. 
 
"З 2006 року ми проводимо широкомасштабний фестиваль "Мама+Я" для успішної соціалізації дітей-сиріт, профорієнтації, їх розвитку та адресної допомоги. Фестивалі вже 13 років проходять у місті Дніпро, 3 роки у Запоріжжі та 2 роки у Кропивницькому і за цей час їх відвідало близько 50 тисяч дітей! Ми допомогли створити 400 прийомних сімей та 250 дітям знайти всиновлювачів", - йдеться в повідомленнгі організаторів фестивалю.