Адвокат Трампа порадив Зеленському позбутися «причепу» у вигляді Коломойського

17:37, 15.05.2019
Адвокат Трампа порадив Зеленському позбутися «причепу» у вигляді Коломойського

Рудольф Джуліані порадив Зеленському очистити своє оточення від "причепу" (фото: voanews.com)

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані порадив обраному президенту України Володимирові Зеленському очистити своє оточення від "причепу з минулого" на кшталт олігарха Ігоря Коломойського.
 
Про це він сказав в інтерв'ю журналісту Дмитру Анопченку.
 
"Ваші вибори, які вразили весь світ своєю демократичністю та прозорістю, - це наочний приклад народної демократії. Найскладніший час - зараз, це чесний і прозорий перехід влади до нового президента і його можливість виконати свої передвиборні обіцянки. Для цього він повинен очиститися від причеп з минулого і кримінальних олігархів - Ігоря Коломойського та інших", - сказав Джуліані.
 
Імена "інших" Джуліані не назвав.
 
Адвокат Трампа зазначив, що це ті, проти кого в США ведуться розслідування, і ті, "хто перешкоджають нашій прямій комунікації з новообраним президентом Зеленським".
 
Як повідомляла "УМ", адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані скасував візит до України через те, що, за його словами, якби він поїхав, то опинився б "серед групи людей, які є ворогами президента". Пізніше він пояснив, що "ворогом Трампа" є народний депутат Сергій Лещенко.
 
Водночас представник штабу Зеленського Дмитро Разумков вважає скандал з Лещенком і адвокатом Трампа непопрозумінням.