Сервіс Cashinsky почав видавати позики людям з поганою кредитною історією

17:58, 10.05.2019
 
Сервіс Cashinsky надав українським позичальникам з поганою кредитною історією можливість оформити кредит на суму до 7 000 гривень. Тепер навіть з кількома простроченнями людина може взяти позику всього за 14 хвилин.
 
Ніхто не застрахований від надзвичайних ситуацій, коли не вдається своєчасно повернути кредит. 
 
Банки уважно вивчають кредитну історію (КІ) клієнта, відмовляючи навіть при наявності невеликих прострочень по попереднім позикам.
 
Український сервіс Cashinsky виділяється лояльним ставленням. Люди можуть взяти в борг від 800 до 7 000 гривень на 5-30 днів. При подачі заявки дані позичальника перевіряються поверхнево, що дозволяє отримати позику з поганою КІ. Для них, як і для всіх клієнтів, діє спеціальна процентна ставка - 0,01%.
 
З огляду на особливості Cashinsky, взяти кредит на карту можуть студенти, неофіційно працевлаштовані та тимчасово безробітні, пенсіонери. Для отримання позики онлайн потрібно відповідати кільком вимогам:
 
• вік - від 18 до 60 років;
• документи - паспорт та ідентифікаційний код;
• додаткові вимоги - наявність банківської карти, номера мобільного телефону та адреси електронної пошти.
 
Клієнти з поганою кредитною історією проходять класичну процедуру. На офіційному сайті мікрофінансової організації потрібно розрахувати позику за допомогою калькулятора та зареєструватися, ввівши адресу електронної пошти та пароль. Далі потрібно подати заявку та дочекатися відповіді. Якщо вона буде позитивна, гроші надійдуть на карту.
 
Низький поріг вимог мікрофінансової організації "Кешинський" дає можливість поліпшити кредитну історію. Людині потрібно регулярно брати гроші в борг та своєчасно їх повертати. Поступово вона зможе повернути довіру банків, отримавши можливість оформлювати кредити на великі суми.