Центр Києва перекрито, перед парком Слави - коридор поліції (відео)

12:50, 09.05.2019
Центр Києва перекрито, перед парком Слави - коридор поліції (відео)

(фото: facebook.com/sergiy.karazy)

У четвер зранку ряд вулиць у центрі Києва перекрито для руху транспорту у зв’язку з заходами до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
 
Аби запобігти провокацій, центр Києва посилено патрулює поліція, адже, як відомо, Києвом 9 травня має пройти проросійський "Безсмертний полк".
 
За інформацією міської адміністрації Києва, із 5 ранку перекрито рух на вулицях Грушевського (від провулку Кріпосного до вулиці Арсенальної), Московській (від Кловського узвозу до площі Арсенальної), Мазепи (від площі Арсенальної до вулиці Лаврської), М. Омеляновича-Павленка, Лаврській (від вулиці І. Мазепи до вулиці Цитадельної).
 
А також на провулках Інженерному та Бутишевому і на алеї Героїв Крут.
 
Як передає "Українська правда", біля метро Арсенальна велика кількість правоохоронців.
 

Пройти від метро в напрямку парку Слави можна лише через спеціальну загорожу та коридор поліції. При цьому в перехожих перевіряють вміст великих сумок. Біля самого парку Слави також дуже багато правоохоронців.
 

Як повідомляє сайт Нацполіції, всього в державі до охорони публічної безпеки і порядку залучено понад 16,5 тисяч правоохоронців. 
 
Нагадаємо, раніше голова МЗС Павло Клімкін запропонував український варіант акції "Безсмертний полк""Ніхто не забутий. Ніщо не забуте".