Зеленський у Туреччині обговорив кадрові призначення

10:28, 30.04.2019
Зеленський у Туреччині обговорив кадрові призначення

(REUTERS)

Новообраний президент України Володимир Зеленський в Туреччині провів низку переговорів та зустрічей з майбутніми партнерами.

 

Про це повідомив популярний політичний telegram-канал Незигарь.

 

За його інформацією, одними з перших в Україні змінять глав Нафтогазу, Генеральної Прокуратури, СБУ, Нацбанку, зовнішньої розвідки та уряду.

 

"Володимир Зеленський дійсно на яхті Ігоря Коломойського не відпочивав... Проживає він у бутік-готелі, що належить Маміхану Мальсагову (він же Міша Махно в вузьких колах)", – повідомило джерело.

 

Також стало відомо, що в аеропорту турецького курорту приземлилися приватні літаки Геннадія Боголюбова, який прилетів разом з Сергієм Семочко, і Ріната Ахметова (без самого Ріната).

 

"Борт лондонського шахтаря привіз парламентарів від Медведчука і Суркова, а також польський і угорський бізнес-істеблішмент транскордонної спрямованості. Літак Володимира Плахотнюка з його власником прибув за добу до візиту Зеленського і відбув одразу після 6-годинної зустрічі Володимира Георгійовича з Володимиром Олександровичем при теплому і гостинному посередництві Ігоря Валерійовича. Візит Абубакара Арсамакова так і не відбувся, хоча був узгоджений Медведчуком і групою Фірташа. Сам Дмитро Фірташ регулярно веде консультації з Коломойським і Пінчуком", – додало джерело.


Водночас у штабі Зеленського спростували інформацію про його зустрічі з олігархами в Туреччині. 

 

За словами прес-секретаря Зеленського Ірини Побєдоносцевої, ніяких зустрічей з представниками українського та іноземного бізнесу і політики він не проводив.

 

"Прес-служба Зеленського звинуватила також telegram-канал Незигарь в співпраці з Порошенко. Крім того штаб Зеленського вже пообіцяв завести кримінальні справи. Заділи ми за живе відпочиваючих з Бодрума", - прокоментував telegram-канал Незигарь заяву прес-служби Зеленського.