У Звенигородці затримали підозрюваних у вбивстві таксистки з Києва

16:55, 23.04.2019
Звенигородська місцева прокуратура розслідує вбивство жінки-таксиста та незаконного заволодіння її транспортним засобом.
 
Про це повідомляє "Україна молода" з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.
 
Як повідомляється, прокуратура встановила, що двоє чоловіків, замовивши послуги приватного таксі, вирушили з міста Київ до міста Ватутіне Черкаської області.
 
Під час поїздки у них виник намір заволодіти автомобілем, яким керувала жінка-таксист. З метою реалізації свого злочинного умислу 27-річний пасажир, діставши пістолет здійснив два постріли водію в голову. Тіло жінки зловмисники заховали в канаві поблизу міста Ватутіне та незаконно заволоділи її транспортним засобом.
 
"Завдяки своєчасному та якісному проведенню невідкладних слідчих й оперативних дій, працівниками поліції під процесуальним керівництвом групи прокурорів Звенигородської місцевої прокуратури зловмисників установлено та затримано в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться в повідомленні.
 
Підозрюваними виявилися двоє жителів міста Звенигородка.
 
Наразі одному з затриманих повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за статтями "умисне вбивство", "незаконне заволодіння транспортним засобом", іншому - "незаконне заволодіння транспортним засобом".
 
На цей час судом, за клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває та перебуває на контролі керівництва Звенигородської місцевої прокуратури.
 
Підозрюваним загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.