Ринок кредитування стає більш мобільним завдяки послугам моментального кредитування через інтернет

16:08, 22.04.2019
Ринок кредитування стає більш мобільним завдяки послугам моментального кредитування через інтернет

Фінтех технології підкорюють ринок фінансових послуг, знайшовши використання у сфері миттєвого онлайн кредитування МФО компаніями.
 
Українці все частіше віддають перевагу послугам онлайн кредитування, відмовляючись від банківського кредитування. МФО компанії пропонують свої послуги на таких умовах, які принципово не можуть запропонувати банки. Конкуренція на мікрофінансовому ринку посилюється, і щоб отримати клієнтів, компанії готові йти на серйозні поступки.
 
Особливості моментального кредитування
 
Моментальний кредит онлайн на карту - це антипод банківського кредиту, він у всьому і повністю відрізняється від свого побратима. Мікрокредит, що видається через інтернет має три головних відмінних риси:
 
• Віддалене отримання позики і її повернення. Необхідність відвідувати офіс компанії відсутня. Послуга доступна в будь-якій точці України, без винятків.
 
• Просте оформлення. Щоб отримати онлайн кредит потрібно мінімум документів, тільки паспорт і ІПН код.
 
• Кредит за кілька хвилин. Зазвичай, для вирішення всіх питань, пов'язаних з оформленням, необхідно 7 - 15 хвилин.
 
На сьогоднішній день ринок мікрокредитування переповнений компаніями небанківського типу, які кредитують через інтернет. Однією з компаній, що входять в топ-10, є Money24. Компанія працює в Україні вже 3 роки. Постійними клієнтами компанії є близько 20 000 чоловік. Money24 позиціонує себе як сервіс кредитування через інтернет. Максимальна сума кредиту становить 20 000 гривень. Позики видаються на термін до 30 днів.
 
Як отримати онлайн кредит в Money24
 
Однією з головних переваг Money24 є спрощена процедура видачі позик. Як правило, мікрофінансові компанії мінімізують всі процеси, пов'язані з оформленням, відмовляючись від непотрібних, і проблемних перевірок.
 
Оформлення онлайн кредиту на прикладі компанії Money24 відбувається так
 
1. Подача заявки. Цей крок виконується на сайті сервісу кредитування. Необхідно за допомогою кредитного калькулятора вказати суму і термін позики.
 
2. Реєстрація та заповнення анкети позичальника. Необхідно заповнити невелику анкету, і вказати платіжну інформацію. Потім дочекатися рішення по заявці.
 
3. Підтвердити договір кредитування з допомогою електронного підпису. І моментально після цього Money24 відправить гроші на карту.