Динамівці підтримали поранених у військовому госпіталі

10:56, 19.04.2019
Динамівці підтримали поранених у військовому госпіталі

(прес-служба Динамо)

Гравці київського Динамо Віталій Миколенко, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко та Віктор Циганков, легенда киян Володимир Мунтян, а також представники динамівського Фан-клубу на чолі з Сергієм Михайленком відвідали поранених воїнів ЗСУ у військовому шпиталі.


 

Про це повідомляє прес-служба ФК “Динамо”.

 

Футболісти привезли найнеобхідніші речі – повсякденний одяг, продукти харчування тощо. Воїни зустріли гравців зі словами: "З яким рахунком будемо обігрувати Шахтар?" Бійці були приємно здивовані візитом, подякували за підтримку і за те, що не залишили їх без уваги.

 

 

"Ми розуміємо, хто за нас вболіває, а ми, в свою чергу, захищаємо клуб. Бійці нам сказали, що найголовніше почекати, аби радувати їх, наших уболівальників і самих себе. Ми виходимо і намагаємося довести кожну гру, що Динамо – номер один в Україні і в Європі становить величезну силу", – поділився Віктор Циганков.
 

 

 

Динамівці привезли найнеобхідніші речі - повсякденний одяг, продукти харчування тощо.

 

Також, за ініціативи президента клубу, футболісти принесли інші подарунки - м'ячі, спортивний одяг, динамівські клубні журнали, книги, присвячені футболістам і тренерам, які здобули перше чемпіонство СРСР для "Динамо" 1961 року.

 

Бійці були приємно здивовані візиту, подякували за підтримку і за те, що не залишили їх без уваги.