Український Лас-Вегас: Зеленський про марихуану, проституцію та гральний бізнес

16:59, 18.04.2019
Український Лас-Вегас: Зеленський про марихуану, проституцію та гральний бізнес

(РБК-Україна)

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський вважає, що гральним бізнесом і проституцією можна підняти українське місто, в яке ніхто не приїжджає.


Про це він сказав у інтерв’ю РБК-Україна.

 

Журналісти поцікавились у шоумена, що він думає про легкі наркотики, зокрема, медичну марихуану.

 

"Медична марихуана, я вважаю, що це нормально, в крапельках вона продається. Я, до речі, консультувався з цього приводу з Євгеном Олеговичем Комаровським. Я за легалайз крапельок – так", - відповів кандидат у президенти.

 

Також, на думку Зеленського, в Україні можна дати можливість "продавати секс за гроші" на території одного міста.

 

"Секс за гроші? Чесно кажучи, хлопці, я думаю, що у нас є можливість, і я зараз відповім на всі попередні питання, зробити Лас-Вегас. Суспільство було б не проти, і податки би платили. Дати можливість якомусь місту, якийсь території і там все це відкрити", - відповів він.

 

Однак, на його думку, у Кривому Розі "не всі чоловіки зрозуміють".

 

"Кривий Ріг – місто виробничників, там не всі чоловіки зрозуміють. Але я думаю, що в принципі потрібне окреме місто, де це все можна", - сказав Зеленський.

 

Щодо грального бізнесу Зеленський сказав, що його також можна легалізувати на території одного міста.

 

"Так, взяти все це і перенести туди, дати там можливість. Будь ласка, там тусіть. Це ж не буде закрита територія. Можна цим самим підняти якесь місто, в яке ніхто не приїжджає і там - будь ласка", - відповів шоумен.

 

Як повідомляла УМ, у другому турі виборів Президента України 54% українців, які підуть на вибори й визначилися зі своїм вибором, готові проголосувати за Володимира Зеленського, 44,1% - за Петра Порошенка.