Українські офіцери підтримали Порошенка

12:56, 18.04.2019

Українські офіцери  звернулись до українців напередодні виборів Президента. Вони закликали не допустити російського реваншу. 

 

Про це йдеться в заяві, яку підписали генерал-лейтенант СБУ Григорій Омельченко, голова Львівської обласної організації Спілки офіцерів України, полковник Петро Костюк, почесний голова Спілки офіцерів України, віце-адмірал Борис Кожин, почесний голова Спілки офіцерів України, полковник В’ячеслав Білоус, полковник Микола Селюк та підполковник міліції Ярослав Барабаш. 

 

"В 2014 році українські патріоти-добровольці уберегли українську державу від наготованого для неї "демонтажу", заплатиши за це тисячами своїх життів. Проте, сім відсотків території України під ворожим московським чоботом. У анексованому Криму і окупованій частині Донбасу російський агресор невхильно відтискає й поступово ліквідовує всіх незгодних з його політикою", - йдеться в заяві. 


"Україна сьогодні і далі, по п'яти роках, веде війну за свою незалежність. Ворог на сході держави не має змоги просунутись далі. Завдячуємо цьому нашим духовно сильним захисникам - українському війську, добровольцям, волонтерам та всім тим, хто доклався і докладається до захисту України в цій гібридній війні. Тому у час, коли ми обираємо Главу держави, Москва робить все можливе, щоб розділити нас, українців, зсередини і щоб ми, українці, обрали президентом України неукраїнця (єврея за національністю) – "маріонетку Кремля" і "слугу олігарха" - "блаЗЕня" ЗЕленського", - наголошують офіцери.

 

 

За їхніми словами, час усвідомити , що ці вибори президента України (як і майбутні парламентські вибори) – це теж війна. Вони наголосили, що це вирішальна її військово-політична битва: та, в якій одночасно стріляють на фронті з Градів і з телевізорів олігархів по Верховному Головнокомандувачеві Петрові Порошенку! Ворог хоче леґітимно прибрати його нашими ж таки руками і поміняти на свого "блаЗЕня".

 

Вони також нагадали, що відомий російський пропагандист, протоірей РПЦ Всеволод Чаплін заявив, що кандидат в президент України Володимир Зеленський – саме той президент, який потрібний Росії. Чаплін в своєму Twitter-аккаунті заявив, что Україна стане Малоросією. "Поражение Порошенко будет означать скорый разворот Украины в сторону России и Русского Мира. Украинство как идеология обанкротилась".

 

Крім того, українські офіцери нагадали, що Володимир Зеленський заявив у ефірі телеканалу 1+1 (ТСН): "Если на Востоке и в Крыму люди хотят говорить по-русски, отцепитесь, отстаньте от них, дайте им возможность говорить по-русски. У меня єврейская кровь, я говорю по-русски, но я гражданин Украины".

 

Цей кандидат, кажуть офіцери, усіляко уникає дебатів. Але на всі запитання до потенційного президента, які у нас є як у виборців, Зеленський і його команда вже дали дуже відверті відповіді:
"Як Зеленський ставиться до України? Дивимося відео, де він порівнює Україну в своїх закордонних турне з німецькою порноактрисою. На виступах у Москві "рекламує" українських (хохляцьких) повій на Твєрской! Зеленський під час Революції Гідності лише кривлявся зі сцени, а його 95-й Квартал ще й жартував про "ебонітовиє палочкі", якими беркутівці могли добувати електроенергію, б'ючи майданівців. Українці, вам мало одного Януковича (не українця за національністю)? Внуки й правнуки жертв Голодомору-Геноциду мусять згадати його образливий цинічний жарт, негідний нормальної людини – "синьйор Голодомор", - наголошують українські офіцери. 

 

Вони нагадали, що український ветеран АТО, захисник Донецького аеропорту, "кіборг" Микола Воронін продовжує голодувати в аеропорту "Бориспіль" з вимогою до кандидата в президенти Володимира Зеленського вибачитись за глузування, цинічні жарти з України і українців та здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.


"Як Зеленський здатен тримати удар і боротися з ворогами України? Бачимо його вибачення перед Кадировим, вирордки якого вбивали українців на Донбасі. А як щодо війни і перемовин з Путіним? "Десь би посередині зійшлися". Як Зеленський буде спілкуватись з воїнами як Верховний Головнокомандувач? А він буде від них ховатись як ховався від мобілізації в 2014-2015 роках. Військову службу у ЗС України Зеленський не проходив. За інформацією прес-центру МО України, під час мобілізації Зеленському як військово зобов’язаному надсилалися повістки для призову в армію: 15 квітня, 23 червня, 15 серпня 2014 року і 10 травня 2015 за адресою, визначеною у його облікових документах. Однак, Зеленський до військового комісаріату за жодним з викликів не прибував, хоча знав про ці повістки", - підкреслили військові. 


"У травні 2015 року добровольцем пішов на війну українець за національністю душею і духом Васи́ль Сліпа́к, 20 грудня 1974 року народження, всесвітньо відомий український оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник Революції Гідності та бойових дій на Сході України (позивний "Міф"). Загинув у бою від кулі снайпера в 41 рік. Герой України, кавалер орденів "За мужність" І ст. і "Золота Зірка". А міг стати нашим Президентом…", - зазначили вони. 



"Як щодо культурної сфери Зеленського? Він не знає мови держави, президентом якої хоче бути. Кандидат на найвищу державну посаду систематично говорить російською ще перед виборами.
Паплюжить і упосліджує нашу мову, культуру, віру на численних концертах і виставах – як сценарист і як виконавець! Є бажання знищити всі ті реальні напрацювання по деколонізації та національій ідентифікації, які вороги називають "українізацією", - йдеться в заяві.

 

Якщо Зеленський переможе на виборах, то всі проукраїнські процеси будуть просто заблоковані, про що свідчать зроблені представниками його виборчого штабу Разумковим і Харебіним заяви.
Ось що про це сказав відомий український письменник Андрій Любка: "Тож коли я чую, що Зеленський знову затягує стару пісню про рускій язик і права ґраждан вастока, починає вмикати задню щодо НАТО й прагне домовлятися з Путіним – для мене це червона картка й видалення з поля ".

 

Діяльність Президента Петра Порошенка тісно повязана з процесами української та нашої європейської ідентичності. Зокрема, в Збройних Силах України: День захисника України – 14 жовтня, День ВМС ЗСУ, День прикордонника, українські почесні найменування з'єднань та частин, новий марш Збройних Сил України, нові однострої тощо. А отримання довгоочікуваного Томосу – це Духовна незалежність України від Російської імперії!

 

"Як Зеленський буде звітувати перед виборцями? Сподіваємося, що не забули його слова: "Я вам нічого не винен!" ЗЕленський не реальний кандидат в президенти України! Це сценічний, віртуальний образ – голограма! Творцем образу "президента Голобородька-Зеленського" є Ситуаційний Центр (спеціальних психологічних та інформаційних операцій, диверсій, воєн) ФСБ РФ, який був розроблений в 2015 році при реалізації ідеї і сценарію серіалу "Слуга народу" (детальніше про цю спецоперацію ФСБ – це окрема тема)", - йдеться в заяві.

 

Для Кремля "ZЕ" не так важливий як президент України, а, впершу чергу, як знаряддя (бікфордів шнур або капсуль-детонатор), щоб спровокувати в Україні: міжетнічне або міжконфесійне протистояння, дестабілізувати політичну або соціальну ситуацію, що може призвести до громадянського протистояння, яке переросте в громадянський надлом, а далі – в громадянську війну…

 

Для захисту етнічних росіян, російськомовних громадян та вірян РПЦ в Україні, на їх "сльозне" прохання, Росія під виглядом "миротворчої місії" зробить широкомасштабне вторгнення і окупує східно-південні регіони України, а можливо, і Київ. Папа Римський і ЄС будуть дякувати Путіну за припинення "брато-вбивчої війни" в Україні, з Росії знімаються санкції, Крим визнається російським, Україна перетворюється на конфедерацію або федерацію, де її суб’єкти мають ознаки державності як на мапі України у фільмі "Слуга народу", на яку дивиться президент Голобородько, якого грає російськомовний єврей ЗЕленський, який у 2012 році зіграв роль Наполеона у російському серіалі "Поручик проти Наполеона".

 

"Українці, хочете такий сценарій?!", - питають українські офіцери. 


Зеленський то за Україну, то підтримує план раші по введенню миротворців на лінію розмежування.


У відеороликах він каже гарні слова про боротьбу з корупцією (погрожує всіх пересаджати весною), а на ділі за участі свого господара Коломойського отримав з Приватбанку 41 млн.доларів.
Критично говорить про чиїсь офшори, а у самого весь бізнес в офшорах та раші, квартира в анексованому Криму, незадекларована 15-ти кімнатна вілла на італійському курорті, який ЗМІ називають "московською провінцією".


ЗЕленський взагалі не розуміє устрою держави, обіцяє зробити те, що згідно Конституції не в компетенції Президента.


"Про його вміння говорити без сценарію і суфлера ми взагалі промовчимо, набір не зв’язаних між собою слів, від чого іноземні перекладачі будуть в шоці. З журналістами спілкуються тільки члени його команди, самого кандидата на люди не показують, ховають. Алгоритм поведінки ЗЕленського на період президентської компанії розроблений професіоналами СЦ ФСБ. Не виключаємо, що він до цього часу не здогадується (або робить вид, що не знає), що його російські радники, політтехнологи, психологи, піарщики – кадрові офіцери СЦ ФСБ. Уявляєте його в ООН і як він там буде спілкуватись з лідерами країн світу? "Бе", "ме", "ку-ка-рі-ку", а в залі пленерних засідань ООН сидять представники сильних світу цього і сміються з відео у своїх сматфонах, де наш президент ЗЕ голим бігає на сцені під котячий вальс і робить непристойні вихиляси стегнами", - йдеться в заяві. 


"У нас, українських офіцерів, низка не цілком риторичних запитань. Сподіваємось, що совість і гідність етнічного українця допоможе знайти на них правильні відповіді. Хіба можна віддати свій голос за того, хто є представником нацменшини в Україні (лише 0,2% населення країни) і при цьому цинічно зневажає нашу рідну неньку Україну, українську націю, нашу віру, отриманий Томос про автокефалію нашої Церкви? Чи може єврей собі, навіть, уявити, що президентом або прем'єр-міністром його держави Ізраїль може бути палистинець, а у Єгипті чи Сирії – єврей? Українці, а ви уявляєте обрання президентом Польщі німця або українця, у Франції – англічанина, а канцлером ФРН – поляка або француза?", - наголошують вони. 



"Чи ви, патріоти, готові довіритися і віддати себе та свої родини під владу українофоба, який має українців за "дурнуватих гуцулів" і "недолугих хохлів", а гасло "Слава Україні" – для "галицьких туалетів"?! Хіба буде щось значити для голограми ЗЕленського клятва на Євангелії під час його присяги як Президента на вірність українському народу, для якого Томос – це "термос"?!
Хіба обрання "Голобородька-ЗЕленського" президентом не буде підтвердженням версії Путіна, що Україна – це фікція, а не держава, "якесь недорозуміння?",- йдеться в заяві. 

 

За їхніми словами, українським офіцерам і генералам, ніколи не зрозуміти алгоритм мислення тих, хто "по приколу" або через особисту образу (як "кисельна баришня") робить ставку на кандидатів, які все своє минуле і нинішнє життя не приховують своєї зневаги до української нації, до України і самого факту її існування як Незалежної держави.


"Українці, майте повагу до себе, майте гонор, гідність, честь! Майте власний (а не телевізійно-інтернетівський) розум!!! Не піддавайтесь на московську путінську пропаганду і цинічні українофобські принизливі жарти блаЗЕня! Просимо і закликаємо вас, дорогі українці, передбачити наслідки свого вибору і взяти на себе особисту відповідальність за них. Не даймо поглумитися над пам’яттю, кров’ю і стражданням нашого народу, який ціною власного життя виборює справжню Волю і Свободу, захищаючи суверенітет, незалежність, територіальну цілісність України від воєнної агресії ядерного монстра – Росії!", - зазначено в заяві. 

 

Віддавши свої голоси за Петра Порошенка, ми, українці, поставимо Путіну і його банді "дитячий мат"! І тоді світ буде сміятися не з нас, українців, а з двох "карликів-Вовочек", які страждають "комплексом Наполеона".