Анджеліна Джолі натякнула на похід у президенти

13:55, 15.04.2019
Анджеліна Джолі натякнула на похід у президенти

Анджеліна Джолі (фото: facebook.com/angelinajoliegoddess)

Посол доброї волі ООН і актриса Анджеліна Джолі знову натякнула, що не виключає можливості в майбутньому балотуватися в президенти США.
 
Про це повідомляє newformat.info.
 
На питання про її бажання посісти місце в політиці вона загадково відповіла: "Ніколи не говори "ніколи"! Але зараз я б хотіла бачити інших людей в ​​апараті країни".
 
Джолі закликала уряд виправити закони, які обмежують права деяких громадян, в тому числі права біженців і жінок в зонах конфлікту.
 
"Я намагаюся захищати те, у що вірю", - сказала вона. 
 
"Якщо ви подивитеся на світ навколо, то побачите, що багато жінок і дівчат не відчувають прогрес в системі на собі, а їх права не відстоюють. Таким чином, ми просуваємо пропозицію про створення постійного міжнародного органу для розслідування військових злочинів, включаючи масові згвалтування, а також сексуальне та гендерне насильство".
 
Це другий раз, коли актриса натякає на своє майбутнє в політиці. У грудні 2018 року вона сказала BBC, що розмірковує про це. 
 
"Чесно кажучи, якби ви запитали мене 20 років тому, я б розсміялася. Не знаю, чи підходжу я для політики, але я відкрита до пропозицій і готова до труднощів", ​​- заявила тоді Джолі.
 
Як повідомляла "УМ", Анджеліна Джолі та Бред Пітт офіційно розлучились.