На Донбасі загинув воїн-десантник Роман Чибінєєв

15:10, 12.04.2019
На Донбасі загинув воїн-десантник Роман Чибінєєв

(фото 79-ї окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв)

Увечері 11 квітня в зоні бойових дій на Донбасі під час виконання бойового завдання на Приазов’ї зазнав поранення, несумісного з життям, старший солдат Роман Чибінєєв.

 

Про це повідомила прес-служба базованої в Миколаєві 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

 

"Вчора ввечері,11.04.19 р. під час виконання бойового завдання на позиціях українських військ на Приазов’ї внаслідок прицільного обстрілу наших позицій з боку незаконних збройних формувань так званої "ДНР" отримав поранення, несумісне з життям, військовослужбовець частини командир відділення десантно-штурмового взводу старший солдат Роман Чибінєєв", -  зазначили в бригаді. 

 

"Полеглий воїн був вправним і навченим військовослужбовцем, який гідно виконував свої обов’язки, був вимогливим командиром і вірним товаришем для своїх побратимів. Влітку йому виповнилося б 30 років", – ідеться в повідомленні.

 

"Командування та особовий склад військової частини висловлює глибокі співчуття рідним і близьким, слова підтримки брату полеглого – колишньому військовослужбовцю бригади, Герою України Валерію Чибінєєву з приводу невимовної втрати", – вказують у 79-й бригаді.

 

У штабі операції Об’єднаних сил повідомили зранку 12 квітня, що минулої доби на Донбасі один український військовий загинув і ще восьмеро були поранені.

 

Як повідомляла УМ, 28-річний військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, солдат-навідник Віктор Грабар загинув внаслідок розриву міни поблизу села Водяне Волноваського району Донецької області, що на Приазов’ї.